مدیرکل نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس گفت: تجهیز ۱۲۵ کتابخانه در استان از سال ۱۴۰۰ که با هدف گسترش فضای کتابخوانی برای بیش از ۳۶۰۰ نفر در سراسر استان انجام شده است.

پایگاه خبری بامداد زاهدان؛ مدیرکل نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان ،همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی از تجهیز ۱۲۵ کتابخانه در استان از سال ۱۴۰۰ تاکنون خبر داد که این پروژه‌ها با هدف گسترش فضای کتابخوانی برای بیش از ۳۶۰۰ نفر در سراسر استان انجام شده است.
میثم لک‌ زایی همزمان با آغاز هفته کتاب و کتابخوانی و ضمن تبریک این مناسبت، از تلاش‌های گسترده این اداره برای ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در میان دانش‌آموزان استان خبر داد.
وی گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۲۵ کتابخانه در نقاط مختلف استان تجهیز شده‌اند که توانسته‌اند شرایط مناسبی را برای استفاده بیش از ۳۶۰۰ نفر از این فضاهای آموزشی و فرهنگی فراهم کنند.
لک زایی با اشاره به اهمیت توسعه کتابخانه‌ها در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و ارتقای سطح علمی و آموزشی دانش‌آموزان افزود: این کتابخانه‌ها با هدف ایجاد دسترسی بیشتر دانش‌آموزان و معلمان به منابع کتابخانه‌ای و تقویت فرهنگ کتابخوانی ایجاد شده‌اند و به امکانات لازم و کتاب‌های متنوعی مجهز شده‌اند.
مدیرکل نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر اهمیت کتابخانه‌ها به‌عنوان محیط‌های آموزشی و فرهنگی، بیان داشت : گسترش کتابخانه‌ها می‌تواند نقشی اساسی در رشد علمی دانش‌آموزان ایفا کند و با فراهم سازی فضایی مناسب برای مطالعه، استعدادها و علایق آنان را پرورش دهد.
پیش‌بینی سالن‌های مطالعه و کتابخانه‌های کلاسی در تمامی پروژه‌های ساخت مدارس استان سیستان و بلوچستان

لک زایی همچنین با بیان این خبر عنوان کرد : در گامی نوین برای ترویج فرهنگ کتابخوانی و ارتقای فضای آموزشی در سیستان و بلوچستان اداره‌کل نوسازی مدارس استان از الزام ایجاد سالن‌های مطالعه در تمامی پروژه‌های ساخت مدارس و همچنین پیش‌بینی فضایی به‌عنوان کتابخانه در هر کلاس درس خبر داد.
وی افزود: از این پس تمامی پروژه‌های جدید ساخت مدارس در استان به سالن‌های مطالعه مجهز خواهند شد تا فضایی با هدف تقویت فرهنگ مطالعه و ایجاد محیطی مناسب برای دانش‌آموزان طراحی شود .
مدیرکل نوسازی مدارس استان در پایان با تاکید بر اهمیت دسترسی دانش‌آموزان به منابع مطالعاتی، گفت: به تمامی پیمانکاران ابلاغ شده که در هر کلاس درس بخشی را به‌ عنوان کتابخانه در نظر بگیرند تا دانش‌آموزان همواره به منابع مطالعاتی دسترسی داشته باشند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی با توجه به کمبودهای زیرساختی در برخی مناطق محروم استان، تجهیز این کتابخانه‌ها به عنوان بخشی از پروژه‌های نوسازی مدارس استان اهمیت دوچندانی دارد./ انتهای خبر

  • نویسنده : حمید عقیلا