رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای امسال تاکنون با ۵ میلیون و ۴۰۰ قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان، بیش از ۱۰ هزار و ۶۶ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شده است.
به گزارش پایگاه خبری بامداد زاهدان، سید محمدرضا سید حسینی اظهار کرد: از سال گذشته تاکنون با اجرای طرح توسعه واحدهای مرغداری ، ۲ میلیون قطعه به ظرفیت جوجه ریزی در هردوره واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان افزوده گردید.
وی تصریح کرد: ان شاالله با رفع مشکل تأمین نهادههای دامی میزان جوجهریزی در واحدهای مرغداری جهش قابلتوجهی خواهد داشت.
انتهای خبر /
https://www.bamdadzahedan.ir/?p=505