پایگاه خبری بامداد زاهدان؛ برای اولین بار در سیستان و بلوچستان قرار است به زودی طرح تولید نان کامل اجرا و بدین ترتیب نان با سبوس فراوری شده تولید و عرضه شود.
وی ادامه داد: مصرف نان کامل به کاهش کلسترول، پیشگیری از ابتلا به سرطان ها،کاهش خطر سکته های قلبی، کاهش خطر بیماری های قلبی-عروقی، کاهش دیابت نوع ۲، کاهش چاقی و کاهش خطر مرگ و میر کمک می کند.
دکتر صالحی افزود: به منظور بررسی مشکلات و مسائل فنی تولید آرد کامل و ترویج فرهنگ مصرف نان کامل در سطح استان سیستان و بلوچستان کارگروه تولید نان کامل به همت معاونت غذا و دارو زاهدان تشکیل شد.
وی عنوان کرد: این کارگروه با حضور نمایندگان ارگان های مرتبط با تولید نان از جمله اداره کل استاندارد، اداره کل غله و خدمات بازرگانی، اداره کل صمت، استانداری، انجمن صنفی تولید آرد و اتحادیه نانوایان تشکیل و اولین جلسه هم اندیشی آن در محل معاونت غذا و دارو زاهدان برگزار شد و مقرر گردید جهت بهره مندی هم استانی های عزیز از فواید مصرف نان کامل، تولید آرد کامل با حمایت اعضای این کارگروه در آینده نزدیک در استان سیستان و بلوچستان آغاز گردد.
دکتر صالحی زاده گفت: برای اجرایی شدن این طرح نیاز به مشارکت همه دستگاه های متولی و مشارکت فعالین اقتصادی هستیم./ انتهای خبر
- نویسنده : فاطمه سرگزی