وزیر آموزش و پرورش، در جلسه بررسی مسائل شمال استان سیستان و بلوچستان بر توسعه زیرساخت‌های آموزشی این استان تاکید کرد که در اولویت برنامه‌های دولت قرار دارد و با اجرای طرح‌های تحول‌آفرین مسیر پیشرفت برای دانش‌آموزان این منطقه هموار خواهد شد.

پایگاه خبری بامداد زاهدان؛ کاظمی وزیر آموزش و پرورش، در جلسه بررسی مسائل شمال استان سیستان و بلوچستان بر توسعه زیرساخت‌های آموزشی این استان تاکید کرد که در اولویت برنامه‌های دولت قرار دارد و با اجرای طرح‌های تحول‌آفرین مسیر پیشرفت برای دانش‌آموزان این منطقه هموار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری بامداد زاهدان، علیرضا کاظمی در جلسه بررسی مسائل شمال استان سیستان و بلوچستان که با حضور ریاست محترم جمهور ،استاندار سیستان و بلوچستان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی،مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس و فرمانداران منطقه برگزار شد، اظهار داشت: آموزش و پرورش در استان سیستان و بلوچستان به‌ویژه در مناطق شمالی یکی از اولویت‌های جدی دولت چهاردهم است که زیرساخت‌های آموزشی این منطقه باید با سرعت و دقت ارتقا یابد چرا که آموزش و پرورش زیربنای توسعه پایدار است.

وی ضمن تشکر از همکاری نمایندگان مجلس و مسئولان محلی از مدیرکل نوسازی مدارس استان برای اقدامات ارزنده‌ای که در راستای بهبود فضای آموزشی انجام شده نیز قدردانی کرد و گفت: همکاری نوسازی مدارس در این سال‌ها، نقش کلیدی در ایجاد فضاهای استاندارد و ایمن برای دانش‌آموزان منطقه داشته است.

وزیر آموزش و پرورش در این جلسه گزارشی از پروژه‌های افتتاح‌شده و در حال اجرا ارائه کرد

وی به افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه ائمه اطهار در زابل با هزینه ۲۰ میلیارد تومان و آغاز ساخت هنرستان شبانه‌روزی الزهرا در هیرمند با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان اشاره کرد و گفت: تمام ۲۹ پروژه نیمه‌تمام آموزشی در این منطقه تا اول مهر سال آینده تکمیل خواهد شد و یک هنرستان شبانه‌روزی دیگر در نیمروز نیز به‌زودی کلنگ‌زنی خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه افزود: بهبود کیفیت آموزشی باید همگام با توسعه زیرساخت‌ها پیش برود تجهیز آزمایشگاه‌ها، کتابخانه‌ها، و تأمین سیستم‌های سرمایشی مدارس از جمله اقداماتی است که با جدیت دنبال می‌کنیم و علاوه بر این ساخت سالن‌های ورزشی و محوطه‌سازی مدارس با مشارکت مردمی نیز در دستور کار قرار دارد.

کاظمی ضمن اشاره به اهمیت همراهی مردم در ساخت مدارس گفت: مدرسه‌سازی با مشارکت مردم و خیّران یکی از مهم‌ترین راهبردهای ما برای توسعه زیرساخت‌ها در مناطق کم‌برخوردار است که نمونه آن ساخت مدرسه سه‌کلاسه در روستای لچوی زهک است که با همراهی مردم کلنگ‌زنی شد.

وی همچنین از تشکیل تیم‌های ویژه برای ارتقای کیفیت آموزشی خبر داد و تأکید کرد: این تیم‌ها با همکاری فرهنگیان منطقه، برنامه‌های ویژه‌ای برای بهبود عملکرد آموزشی و تربیتی مدارس اجرا خواهند کرد./ انتهای خبر

  • نویسنده : حمید عقیلا