پایگاه خبری بامداد زاهدان؛ رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان گفت: دانش آموختگان باید بر اساس دانش و مهارت های کسب شده در دانشگاه، نقش موثری در کارآفرینی داشته باشند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری بامداد زاهدان، جشن دانشآموختگی بیش از ۷۰ نفر از دانش آموختگان ورودی ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ دانشگاه پیام نور مرکز زاهدان با حضور معاون فرهنگی اجتماعی دانشجویی دانشگاه پیام نور و جمعی از مسئولان دانشگاه، اساتید، دانشجویان و خانواده فارغالتحصیلان این دانشگاه در سالن شهید غلامحسن میرحسینی (آمفی تئاتر دانشگاه) برگزار شد.
دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان معرف استان است
معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور در ابتدای این مراسم افزود: این استان یک استان متنوع بوده، تفاوتها همیشه فرصت و نعمت است؛ اما اگر این تفاوتها تبدیل به اختلاف شود تهدید به شمار میرود، بنابراین سرمایههای انسانی ارزشمند این استان یک ظرفیت به شمار میرود که امید است از آنها استفاده بهینه شود.
دکتر حسین زارع با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم مبنی بر وفاق ملی، مطرح کرد: خدمت به مناطق کم برخوردار از جمله مصادیق تحقق این کلید واژه به شمار میرود.
وی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور بیش از ۴۰۰ هزار دانشجو در کشور دارد که اینها سرمایههای دانشگاه به شمار میروند، تاکید کرد: اگر نظام آموزشی کشور امروز افتخار دارد آموزش عالی را به نقاط مختلف صادر کرده به مدد دانشگاه پیام نور بوده، تاکنون بیش از ۲ میلیون نفر فارغ التحصیل شدند که اگر پیام نور نبود اینها از نعمت آموزش عالی برخوردار نبودند.
معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور اظهار کرد: برخی استانها متاسفانه آسیب پذیر هستند، در دانشگاه پیام نور بنیان حامیان دانشگاه شکل گرفته دانشجویانی که از سایر سازمانها مانند کمیته امداد و بهزیستی خدمتی دریافت نمیکنند را مورد حمایت قرار میدهیم.
وی بر پیگیری جدی موضوع مهارت آموزی تاکید کرد و گفت: سیستان و بلوچستان باید به جد پیگیر موضوع MTC باشد؛ چرا که برای اشتغال فرد گواهی لازم را از سازمان فنی حرفهای میخواهد کار مهمی که دانشگاه پیام نور با فنی حرفهای انجام داد و این ظرفیت مثبت است تاکنون ۹۰ مرکز این تفاهمنامه را دارا هستند و ۲۰۰۰ نفر نیز دورههای آموزی را فرا گرفته و گواهی دریافت کردند.
فارغالتحصیلان دانشگاهی سرمایههای سیستان و بلوچستان هستند
رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در این مراسم ضمن تبریک به دانش آموختگان و خانواده های آنان، افزود: همیشه جشن فارغ التحصیلی مراسمی شاد و شروع مرحله جدیدی از زندگی خواهد بود، بنابراین مهم این بوده که در هر مسیری که جهت گیری میکنید بتوانید دِین و وظیفه خود را به اجتماع و جامعه و کسانی که در این راه به شما کمک کرده، ادا کنید.
ابوالفضل توسلی بیان کرد: امیدواریم شما دانش آموختگان، رابطه خود را با دانشگاه همچنان حفظ و نقش موثری در پویایی جامعه و اعتلای زندگی شخصی و اجتماعی خود داشته باشید.
وی ادامه داد: دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان به وجود تمام شما محصلان افتخار کرده، چرا که شما فارغالتحصیلان سرمایههای این استان بوده و با تعهد و تخصص خود در پیشرفت و توسعه این منطقه اثرگذار خواهید بود.
رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان با اشاره به برگزاری جشن فارغ التحصیلی بیش از ۷۰ نفر از دانش آموختگان ورودی ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ مرکز زاهدان، گفت: دوران دانشجویی بهترین دوران زندگی برای هر انسانی به شمار میرود و بهترین دوستان نیز مربوط به این دوران هستند چرا که دوران بسیار مهمی را با یکدیگر سپری کردهاید.
وی تاکید کرد: هدف ما در دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان توسعه عدالت آموزشی در مناطق دورافتاده و کم برخوردار منطبق بر بیانیه گام دوم بوده، اکنون ۱۰ مرکز دانشگاه پیام نور در سطح استان در شهرستانهای زهک، زابل، زاهدان، خاش، سراوان، نیکشهر، چابهار، راسک، سوران و ایرانشهر فعال بوده که در مجموع پذیرای حدود ۱۱هزار دانشجوی بومی در سطح استان است.
وی با بیان اینکه فارغالتحصیلان باید مطالبهگر باشند، گفت: خواسته و انتظار ما از دانش آموختگان این است که بر اساس دانش و مهارت های کسب شده در دانشگاه، نقش موثری در کارآفرینی داشته باشند.
گفتنی است برنامههای متنوعی از جمله اجرای موسیقی، طنز و اهدای دانشنامه در این مراسم اجرا و دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه پیام نور مرکز زاهدان در پایان آیین سوگندنامه خود را قرائت کردند./ انتهای خبر
- نویسنده : حمید عقیلا