پایگاه خبری بامداد زاهدان؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ، ارتقای ضریب خوداتکایی استان به تولید گوشت مرغ در اولویت کاری سازمان جهاد کشاورزی قرار گرفت. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری بامداد زاهدان؛ مهدی حسینی افزود:نهضت توسعه واحدهای مرغداری گوشتی و تخمگذار با مشارکت […]
پایگاه خبری بامداد زاهدان؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ، ارتقای ضریب خوداتکایی استان به تولید گوشت مرغ در اولویت کاری سازمان جهاد کشاورزی قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری بامداد زاهدان؛ مهدی حسینی افزود:نهضت توسعه واحدهای مرغداری گوشتی و تخمگذار با مشارکت حداکثری بخش خصوصی در دوره هزار روزه دولت خدمت با سرمایهگذاری بیش از ۶۲ هزار میلیارد ریال ،روند رو به رشدی به خود گرفت.
وی تصریح کرد تا قبل دولت سیزدهم، سیستانوبلوچستان با ۳۰۰ واحد مرغداری حداکثر ۴۱ هزار تن در سال توان توليد گوشت مرغ را دارا بود و در حال حاضر با سرمایهگذاری بخش خصوصی با افزایش تعداد واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی به ۴۰۰ واحد،ظرفیت تولیدمرغ با رشد ۳۶ درصدی به حدود ۵۵ هزار تن رسیده است .
حسینی اظهارداشت روند توسعه واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان با نگاه به صادرات کماکان با مشارکت بهره برداران ادامه داشته و در حال حاضر ۳۲۷ واحد مرغداری با ظرفیت ۶/۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در هر دوره و با پیشرفت فیزیکی ۱۰ تا ۹۸ درصد در حال ساخت و ساز میباشند. / انتهای خبر
- نویسنده : حمید عقیلا